Kulinarisk extravaganza "Krua Khun Toi" tar över terminal 21 Pattaya köpcentrum

Pattaya—

Den 27 oktober 2023, vid Terminal 21 Pattaya Shopping Mall, startade ett stort köksevenemang "Kruakhuntoi" och kommer att äga rum från 27 oktober till 5 november 2023, på G-Paris och M-London-våningarna.

Kruakhuntoi är en thailändsk matlagningsprogram som innehåller populära recept från kända restauranger i Thailand. Det är också välbevakat för sina karismatiska och humoristiska värdar. En video från evenemanget finns här.

I evenemanget deltar mer än 70 bås från hela Thailand och har lokala recept som krispigt rött grillat fläsk, Trang-recept, traditionella thailändska desserter, benfri picklad fisk, stekt bacon med fisksås och annan utsökt unik mat.
Terminal 21 Pattaya Shopping Mall förlänger sina servicetider under evenemanget: måndag-torsdag, 11:10-11:11, och fredag-söndag och helgdagar, XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.