Fira Halloween ikväll på Jannaat nattklubb i Pattaya!

Sugen på en episk händelse? Nattklubben Jannaat håller på att brygga upp något grymt kul denna Halloween på Jannaat Club på Walking Street!

Jannaat är alltid din bästa destination för en fest och när Pattaya ångar mot högsäsong kommer Halloween inte att vara annorlunda. Jannaat kommer också alltid med topptalanger och överraskningar som ett besök nyligen från den ledande indiska konstnären Jordan Sandhu!

Halloween infaller idag, den 31 oktober, och även om fester kommer att äga rum över hela Pattaya är en du absolut inte vill missa på Jannaat Nightclub med DJ:s i världsklass och en fantastisk blandning av stämningssättande halloweenmusik! Evenemanget kommer också att innehålla massor av läskiga överraskningar.


Beläget i hjärtat av Walking Street, Pattayas världsberömda nattlivsdistrikt, välkomnar Jannaat alla och spelar en mängd olika musik från hela världen.

Med fantastiska shower som magdans och internationella DJs varje kväll hittar du säkert något som är din stil. Jannaat är en nattklubb i världsklass som välkomnar alla att festa och skapa minnen som varar livet ut.

Inträde är gratis!
Jannaat har öppet varje kväll till sent, och du kan också boka bord för att se till att du kan få den bästa platsen genom att ringa, 080-284-9999 eller: 080-385-9999, 080-386-9999, 080- 387-9999.

De har också en utmärkt Instagram och Facebook för att hänga med i alla händelser som händer.
Visste du att de också gör pool- och yachtfester? Hör gärna av dig för mer information!

Kolla in några av deras senaste foton och videor och gör dig redo att gå med Jannaat för en kväll du sent kommer att glömma!


Detta är en sponsrad annons.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/