Tragisk olycka med flera fordon kräver tre liv i Sadao, Songkhla

Songkhla—

Klockan 11, den 28 oktober 2023, fick Sadao-poliserna en olycksrapport om flera fordon som resulterade i tre dödsfall på Kanchanawanit Road, Sadao, Songkhla.

De lokala räddningsteamen sändes sedan ut för att rädda de sårade. På olycksplatsen hittades en racing pickup som krockat med en lastbil bak, och i närheten fanns en kraftigt skadad motorcykel.

Det satt tre passagerare fast i pickupen som hittades under kritiska förhållanden, dessutom hittades en medvetslös motorcyklist 100 meter från olycksplatsen. Räddningsteamen bröt sig sedan in i pickupen för att snabbt föra de skadade till ett närliggande sjukhus.

Tyvärr meddelades tre av de fyra skadade personerna avlidna efter att ha förts till sjukhus på grund av deras kritiska tillstånd. De avlidna identifierades endast offentligt som: Theeraphong, 37, Suthilak, 50, och Mrs Malinee, en 61-årig motorcyklist, och ytterligare en oidentifierad skadad person levde.


Enligt rapporten från räddningsteamet ska Watcharapong, den 32-årige lastbilschauffören, ha sagt att han parkerat sin lastbil vid vägkanten. Samtidigt ska två racing-pickupbilar ha kört fort innan en av lastbilarna tappade kontrollen över sina lastbilar. fordon. En racerbil kolliderade sedan med motorcykeln och gled över till lastbilens bakdel.

En annan påstådd racing pickup var ingenstans att se sedan dess.
Till en början inspekterade Sadaos poliser händelseplatsen för att samla bevis och lovade att noggrant undersöka fallet för ytterligare rättsliga förfaranden.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.