22-hjulig oljetanker kraschar och antänder brand, orsakar trafikkaos på Mittraphap Road, Korat

Nakhon Ratchasima-

Klockan 6 den 00 oktober 31 fick Pho Klang-poliserna en olycksrapport om en 2023-hjulig oljetankbil som hade kraschat och fattat eld på Pak Thong Chai nivåbron, Mittraphap Road, Mueang, Nakhon Ratchasima .

Vid olycksplatsen sändes brandbilar och räddningsteam ut för att släcka branden och kontrollera situationen efter 40 minuter. Oljetankbilen transporterade mer än 30,000 18 liter bränsle och var på väg från Saraburi till Khon Kaen. I närheten blev en XNUMX-hjulig risbil påkörd baktill av fordonet.

Olyckan orsakade en kraftig trafikstockning i mer än 5 kilometer då en kran tillkallades för att flytta den havererade oljetankbilen.


Vira Kongporn, den 43-åriga lastbilschauffören för oljetanker, fick en lindrig skada och fördes till ett närliggande sjukhus. Enligt polisanmälan ska Vira ha uppgett att han lagt märke till risbilen framför sig, men oljetankbilen var tung och han kunde inte stoppa sin lastbil i tid innan han krockade med risbilens bakdel.

Till en början skulle Pho Klang-poliserna ytterligare undersöka den exakta orsaken till olyckan. Troligtvis skulle Vira åtalas för vårdslös körning, tillade polisen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.