Kungliga thailändska polisen tar upp viktiga fall och främjar en fredsstrategi för södra gränsen

Nationell-

Kl. 4 den 30 oktober 31, Pol. General Torsak Sukvimol, generalkommissarien för den kungliga thailändska polisen och relevanta tjänstemän gjorde ett officiellt besök på Pattanis provinspolisstation för att inspektera och följa upp viktiga fall i Pattani.

Det fanns polisstationschefer från 16 polisstationer i Pattani och andra relevanta poliser i Songkhla och Narathiwat som gav varandra ett varmt välkomnande.

Pol. General Torsak hade ett möte om framstegen i pågående viktiga ärenden och gav riktlinjer för att utreda olika fall till lokala poliser.

När det gäller lösningar på problem i det södra gränsområdet när det gäller terroristvåld, användes en proaktiv åtgärd "Understanding, Reaching, Developing" tillsammans med samarbete från religiösa ledare, lokala ledare och samhällsledare i Pattani.

Pol. General Torsak framhöll vidare att polisstationschefer bör överväga sina underordnades väl och ve med omsorg och engagemang.


Klockan 8 samma dag, Pol. General Torsak gick för att inspektera Tha Sap-kontrollpunkten i Mueang, Yala, och beviljade olika stödobjekt som ett hjälpmedel för att ge moral och uppmuntran till stationerade poliser.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.