Pattaya förbereder sig för internationella vattenskotertävlingar

Pattaya —

Pattaya kommer att stå värd för den prestigefyllda internationella vattenskotertävlingen "WGP#1 Waterjet World Cup och WGP#1 Waterjet World Series 2023" från 13 till 17 december på Jomtien Beach.

Evenemanget, som syftar till att främja sportturism och stärka Pattayas status som sportstad, förväntas locka över 2,500 30 vattenskoteridrottare från mer än XNUMX länder över hela världen.

Förberedelserna för tävlingen inleddes officiellt den 31 oktober, med Pattayas vice borgmästare, Kritsana Boonsawad, som ordförande för beredskapsmötet. Han fick sällskap av Mr. Narongrit Wongsuwan, direktör för Thai Jet Sports Boating Association, tillsammans med tjänstemän och representanter från olika relaterade byråer.

Diskussioner omfattade olika aspekter, inklusive arrangemang av lokaler, åtgärder för mark- och vattensäkerhet, trafikledning, sanitet och mobila kliniker, elektriska installationer, belysning och marknadsföring i media. Dessa noggranna förberedelser syftar till att säkerställa ett smidigt genomförande av evenemanget och visa upp Pattaya som en destination i världsklass för sportentusiaster.

Ytterligare detaljer om tävlingen kommer att tillkännages officiellt inom en snar framtid. För ytterligare information, vänligen kontakta Provincial Office of Tourism and Sports, på 038-253128 under kontorstid.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.