Tragisk motorcykelkollision krävde livet på en 14-årig pojke i Manchakhiri, Khon Kaen

Khon Kaen-

Klockan 6:30, den 31 oktober 2023, fick poliserna i Manchakhiri en olycksrapport om en motorcyklist som kolliderade med baksidan av en pickup på Ban Pa Phu – Na Chan Road, Manchakhiri, Khon Kaen. En skadad rapporterades.

Vid olycksplatsen sändes ett räddningsteam från Manchakhiri-sjukhuset och hittade en motorcykel som hade kolliderat med en pickup baktill. I närheten hittades en anonym 14-årig pojke död.

Herr Pairot, en 46-årig pickup-ägare, efternamn undanhållet, uppgav enligt uppgift till poliserna att pojken var hans brorson som bodde nära hans hus. Pairot åt ​​middag på en restaurang 200 meter från olycksplatsen och hörde ett enligt uppgift högt racingmotorcykelljud mellan två motorcyklar.

Strax efter hörde Pairot ljudet av en krasch. Enligt polisrapporten ringde Pairot sedan polisen efter att ha sett sin brorson som körde motorcykeln liggande på marken när han rusade till platsen.

Till en början spelade poliserna i Manchakhiri in en daglig rapport som bevis och lovade att ytterligare undersöka total olycka och fastställa den exakta orsaken. De letar också efter en möjlig andra motorcykelförare som kan ha kört mot offret och flydde från platsen efteråt för att förhöra dem.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.