Pattaya International Jazz Festival inställd till den 10 och 11 november, förväntas generera 300 miljoner baht för Pattaya

Pattaya —

Staden Pattaya förbereder sig för att vara värd för den inledande Pattaya International Jazz Festival 2023, med det förtrollande temat "The Rhythm of the Night" längs Pattaya Beachs stränder den 10 till 11 november 2023.

Detta evenemang är öppet för allmänheten och förväntas dra uppskattningsvis 20,000 300 deltagare, med förväntade turistintäkter på över XNUMX miljoner baht, enligt Pattaya City-tjänstemän.

Den 1 november hölls en presskonferens på Icon Siam i Bangkok. Konferensen deltog av Mr. Poramase Ngampiches, borgmästaren i Pattaya, Ms. Somruedee Chitjong, biträdande generaldirektör för Thailands turistmyndighet, och representanter från underhållningsindustrin. De gav detaljer om evenemanget, som syftar till att stimulera och förbättra turismupplevelsen i Pattaya, Chonburi-provinsen och den östra delen av Thailand.

Festivalen kommer att visa upp både thailändska och internationella jazzartister, med en världsberömd jazzmusiker i rubriken Kenny G, tillsammans med många andra begåvade artister inklusive The Firefly Fellowship, Pae Sax, Natt Buntita, Oil Jira, Pamai & Duck Club, Nop Ponchamni och Groovetomatix Band, ETC Band och Infinity feat Tami Jones Andrews & Wannayot Mitranon.

Pattaya International Jazz Festival 2023 lovar att bli en oförglömlig händelse, med bakgrund av den pittoreska Pattaya Beach. Inträde till festivalen är helt gratis, vilket gör att deltagarna kan njuta av musiken och festligheterna utan kostnad.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.