Säkerhetsvakt i Banglamung dödades efter att ha kraschat motorcykel i träd

Banglamung —

En säkerhetsvakt hittades avliden av sin vän i Banglamung-distriktet tidigt i går morse efter att han hade kört in sin motorcykel i ett vägkantsträd efter att ha lämnat en fest.

Kroppen av 43-åriga Somchai Saengrung, en säkerhetsvakt vid Laem Chabang Port, upptäcktes på Sukhumvit Road nära ingången till Soi Banglamung 29, Banglamung sub-distrikt, Banglamung distrikt, Chonburi, klockan 2:16 den 3 november .

Som svar på olyckan uppgav Sawang Boriboons räddningsteam att Mr. Somchai hade dukat under av allvarliga skador. Han hade kraschat sin vita Honda Click, registrerad i Chonburi, in i ett träd och mötte sin omedelbara död. Hans kropp transporterades till Banglamungs sjukhus för ytterligare begravningsarrangemang.

I en intervju med 29-årige Chairat Boonchu, som var den första personen som upptäckte kroppen, avslöjade han att han faktiskt var offrets vän. Han fortsatte sitt uttalande med att säga att Mr. Somchai arbetade som säkerhetsvakt vid Laem Chabang Port.

Innan olyckan hade Mr. Chairat precis deltagit i en fest på en fisk- och skaldjursrestaurang med Mr. Somchai, som också inkluderade att titta på en livekonsert och dricka alkohol. Offret försvann dock plötsligt från festen innan alla gick skilda vägar.

När Mr. Chairat var på väg hem, såg han en motorcykel som föll av ett träd vid vägen. Till hans chock var Mr. Somchais kropp också där, liggande i en blodpöl. Herr Chairat kontaktade sedan myndigheterna för att få hjälp, men det var för sent.

Polisen i Banglamung har fortfarande inte uttalat sig om orsaken till olyckan. De sa att de skulle granska CCTV-bilder och intervjua hans vänner på festen för att samla in mer bevis.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.