Street Food & Beach Party Extravaganza kommer att spännande Jomtien Beach

Pattaya —

Den efterlängtade "Lullah Fest 2023 Street Food & Party On The Beach" kommer att äga rum från 17 till 19 november på den pittoreska Jomtien Beach i Pattaya. I år är det första upplagan av evenemanget, med förberedelserna redan i full gång.

Borgmästaren i Pattaya Poramase Ngampiches höll ett beredskapsmöte den 2 november och utsåg Mr. Surat Thepchai, chef för turist- och sportkontoret, till ordförande för evenemanget.

I nära samarbete med Pattaya Business and Tourism Association, lovar festivalen ett exklusivt urval av över 100 kända gatumatförsäljare. Förutom de kulinariska nöjena kan deltagarna också se fram emot fängslande framträdanden av den uppskattade artisten 'GAVIN:D', såväl som livliga DJ-shower och den efterlängtade sexiga skönhetstävlingen 'Top Lullah Pretty' som kommer att lägga till ett extra lager av spänning till festligheterna.

Förberedelserna för evenemanget omfattar olika aspekter, inklusive lokalinrättning, trafikledning, sanitet, belysning, medicinska tjänster och mediamarknadsföring. "Lullah Fest 2023 Street Food & Party On The Beach" förväntas tjäna som ett stort lyft för Pattayas turistsektor och bidra väsentligt till den lokala och nationella ekonomin.

Evenemanget är planerat att hållas från 4:00 till 11:00 varje dag från 17 till 19 november framför NOW Hotel nära Soi 12. För ytterligare information, kontakta Sports Tourism Development Division på Tourism and Sports Office , Pattaya City, på 038-253128 under kontorstid, eller besök den officiella Facebook-sidan 'ลั้ลลาเฟส 2023".
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.