Uppdatering: Thailand sänker ytterligare gaspriset på Gasohol 95 och Gasohol E20

Nationell-

Den 2 november 2023 avslöjade Prasert Sinsukprasert, generaldirektören för alternativ energiutveckling och effektivitet, offentligt en resolution om fonden för energisparande att sänka detaljhandelspriset för Gasohol 91 med 2.50 baht per liter från och med den 7 november, 2023 till 31 januari 2024.

Dessutom kommer försäljningspriset för Gasohol 95 och Gasohol E20 också att sänkas i enlighet med detta.

När det gäller regeringsbeslutet den 31 oktober 2023 har den thailändska regeringen en policy för att lätta bördan för medborgarna genom att sänka skattesatsen på energiprodukter och gasohol med 0.15-1 baht per liter.
Gasohol 95 kommer att minska med cirka 1 baht per liter, och Gasohol E20 och Gasohol E85 kommer att minska med cirka 0.80 baht per liter.

Prasert uttryckte sin oro över det pågående kriget i Mellanöstern som kan ha en inverkan på den globala ekonomin, som ett resultat, detta kan påverka gas- och oljepriserna i Thailand.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.