Thailand donerar 3 miljoner baht till FN för palestinska flyktingar, kräver frigivning av thailändska gisslan

Nationell-

Den 3 november 2023 var Panpri Phahitthanukon, utrikesministern, en thailändsk representant för att donera 3 miljoner baht till FN (FN) för palestinska flyktingar.

Panpri uttryckte sina kondoleanser till dem som miste livet i tjänst på Gazaremsan och hoppades att donationen skulle befria Gazas medborgares börda från brist på mat, medicinska förnödenheter, energikällor och skydd från det pågående kriget.
Giuseppe De Vincentiis, tillförordnad FN-samordnare, uttryckte helhjärtad tacksamhet för stödet från Thailand och det kontinuerliga samarbetet med FN.


Vidare diskuterade Panpri frågor med ministrarna från Iran, Qatar och Egypten om thailändare som hålls som gisslan av Hamas. "Thailändska arbetare i Israel har ingenting att göra med den politiska konflikten mellan länderna och bör släppas så snart som möjligt", sade utrikesministern.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.