Chonburi Coffee on The Beach 2023 Inställd på Grace Jomtien Beach den 25 november

Jomtien —

Cafe and Bistro Club i Pattaya kommer att stå värd för det efterlängtade "Chonburi Coffee on The Beach 2023"-evenemanget den 25-26 november 2023.

Deltagarna kommer att ge sig ut på en kaffekonstresa, fördjupa sig i kaffevärlden, utforska en mängd olika bryggningar och njuta av det konstnärskap som åtföljer denna älskade dryck. Med ett omfattande urval av te, kaffe, kakao, läckra bakverk och en aptitretande meny utlovar detta evenemang en oförglömlig upplevelse för alla kaffeälskare.

Evenemanget är planerat på Jomtien Beach och förklarar sig vara det bästa valet av kaffe vid havet i östra Thailand! Vi kommer att uppdatera den exakta platsen närmare evenemanget.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.