Pattaya-man dödades i fruktansvärd motorcykelkollision

Pattaya —

En 29-årig thailändsk man dödades när hans motorcykel kolliderade med en sedan på Phonprapanimit Road 26 i Pattaya sent på tisdagskvällen den 7 november.

Polisen i Nongprue fick en rapport om dödsolyckan vid 10-tiden och rusade till platsen i Chonburi-provinsens Banglamung-distrikt, tillsammans med Sawang Boriboon räddningsarbetare.

På platsen hittade myndigheterna 29-årige Suriyan Chulnak avliden på vägen med svåra nackskador. Han hittades under sin Honda Wave 125 motorcykel, som hade kraschat in i mitten av en Toyota Altis sedan, körd av 27-årige Phuchit Suwanchairob. Kollisionens kollision gjorde att sedanens dörr bucklades kraftigt. Phuchit lämnade inget uttalande till pressen.

Enligt ögonvittnet, 33-årige Kobkit Wongcharin, observerade han en sedan som kom ut från en gränd och på väg mot den motsatta gränden. Plötsligt kom Mr. Suriyan rakt fram i full fart på en motorcykel och kolliderade våldsamt in i den centrala delen av sedanen, vilket resulterade i hans omedelbara död.

Lokala invånare i området uttryckte sin oro över just denna genomfartsväg. De nämnde att olyckor ofta inträffar på denna väg, vilket resulterar i flera dödsfall och allvarliga skador. De skulle vilja uppmana relevanta myndigheter att installera trafikljus vid in- och utgångar på gränderna för att förhindra ytterligare förlust av liv.

Kroppen av offret flyttades till Banglamungs sjukhus i väntan på ytterligare begravningsarrangemang.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.