Thailändsk kändis kraschar sedan in i sopbil i Nonthaburi, två personer skadade

Nonthaburi—

Klockan 4:00, den 7 november 2023, fick Mueang Nonthaburi-poliser en olycksrapport om en sedan som kolliderade med en sopbil och orsakade två skador på Bangkoknon Road, Mueang Nonthaburi, Nonthaburi.

Ett räddningsteam sändes till olycksplatsen och hittade en sedan i allvarligt skadad skick i fronten som hade kolliderat med höger sida av en sopbil. Det fanns två mindre skadade offer som senare identifierades som Wirat Choeipim, 34, och Mr. Chusak Fakkhiao, 57, som senare fördes till Phra Nang Klaos sjukhus senare.

Mr. Thanakrit "Wan" Panichwid, ägaren till den havererade sedanen, var oskadd.


Thanakrit är känd som en thailändsk sångare, producent, skådespelare, MC och låtskrivare.
Enligt rapporten från poliser fångade den lokala CCTV olyckan klockan 3:58 när den svarta sedanen direkt kolliderade med sopbilen.

Inledningsvis förhörde Muang Nonthaburi-utredarna och utförde ett alkoholtest på Thanakrit och samlade bevis från händelseplatsen.

För närvarande väntar poliserna på en diagnos av offren från läkare som bevis och resultatet av alkoholtestet för vidare rättslig process.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.