Kenny G lämnar fansen i vördnad på Pattaya International Jazz Festival

Pattaya —

Pattaya International Jazz Festival 2023, med temat "The Rhythm of the Night", avslutades med ett hisnande framträdande av den världsberömda saxofonisten Kenny G.

Festivalen ägde rum på Pattaya Beachs vackra stränder från 10 till 11 november, och den förvandlade staden till en livlig plats för musikälskare.

Evenemanget, organiserat med syftet att etablera Pattaya som en "Stad för musik och konst", visade upp de olika talangerna hos både framväxande och etablerade jazzartister, och fängslade publiken med sina fascinerande melodier. Festivalens arrangörer försökte också höja Pattayas position på Thailands turistkalender och lockade till sig musikälskare och resenärer från hela världen.

Lördagen den 11 november nådde festivalen sitt höjdpunkt med det imponerande framträdandet av Kenny G, en mästare inom smooth jazz och en globalt erkänd saxofonist. Kenny G:s två timmar långa soloframträdande satte en outplånlig prägel på Pattaya Beach och gav en passande och oförglömlig avslutning på festivalen, känd för sina hitlistor och många utmärkelser, inklusive American Music Awards och Grammy Awards.

Med sin blandning av jazzframträdanden, livlig atmosfär och Kenny G:s stjärnkraft blev den första Pattaya International Jazz Festival någonsin ett stort musikevenemang som lämnade deltagare och musikälskare över hela världen med en oförglömlig upplevelse. Festivalens framgång visar att Pattaya har potential att bli en ledande destination för musik och konst, och det gör den till ett måste att besöka för resenärer som söker kulturell fördjupning och konstnärlig utforskning.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.