Motorcykeltjuv slår till på Pattaya Soi Siam Country Club

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En motorcykeltjuv, förklädd i en berömd matleveransjacka, stal en motorcykel från en invånare på Soi Siam Country Club i Pattaya tidigt i går morse.

Den 37-åriga motorcykelägaren, Soisunee Meesan, gick till lokala medier söndagen den 12 november för att rapportera sin situation. Den thailändska kvinnan klagade över att hennes blå 125 Honda Wave-motorcykel stals från hennes tvättomat på Soi Siam Country Club i Nongprue-distriktet Pattaya, Chonburi-provinsen, precis efter att hon gick in i sin butik för att hämta några föremål.

Ms Soisunee förklarade att incidenten inträffade runt 2:30 igår. Hon var på väg hem från jobbet med sin son när de båda bestämde sig för att lämna motorcykeln längst fram i butiken för att ta tag i några saker på baksidan en kort stund med nycklarna i tändningen. Motorcykelns motor var igång just nu när Soisunee hörde att den kördes iväg. Hon sprang till motorcykeln och upptäckte att den var borta.

Vid kontroll av CCTV-filmer fann man att en lång man, klädd i en matleveransjacka, tog Soisunees fordon. Den skyldige bar en ansiktsmask, så offret kunde inte se hans ansikte.

Soisunee sa att hon ville ha tillbaka sin motorcykel eftersom hon behövde den för att köra till jobbet. Hon hade bara köpt den för fem månader sedan och fortfarande inte helt betalat för den ännu, uppgav offret.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.