Pattaya välkomnar Celebration of Lights Diwali Festival på Pattaya Beach

Pattaya —

Pattaya kommer att stå värd för den årliga Diwali-festivalen, ett årtusende gammalt firande av ljus som kommer från den indiska subkontinenten.

Detta storslagna evenemang är planerat att äga rum på Pattaya Central Beach från 15 till 19 november och lovar att lysa upp staden med kulturellt liv.

Festivalen är noggrant organiserad av Thai-Indian Business Association och Indian Pattaya Association, med det primära målet att visa upp indiska traditioner och förbättra turismen i Pattaya.

Deltagarna kan fördjupa sig i en myriad av aktiviteter under Diwali-festivalen, inklusive ett "Incredible India"-evenemang från 15 till 19 november. Detta evenemang omfattar olika indiska traditioner och erbjuder en rik kulturell upplevelse. Dessutom kommer det att finnas en indisk matfestival som äger rum den 17:e till 18:e november, vilket ger deltagarna ett härligt tillfälle att njuta av äkta indisk mat.

Höjdpunkten av festligheterna är Diwali-firandet den 18:e november, då staden kommer att vakna till liv med extraordinära livemusikuppträdanden från DJ Bollywood och en fängslande fyrverkerishow som kommer att lysa upp hela semesterorten. Utöver underhållningen har Diwali en djup andlig betydelse, som symboliserar ljusets triumf över mörkret och det goda över det onda. När Pattaya varmt omfamnar detta kulturella utbyte, blir Diwali-festivalen en strålande ledstjärna för enhet och glädje för alla.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.