Jomtien Beach festar i helgen med Lively Lulla Fest 2023

Pattaya —

Gör dig redo för en oförglömlig tid när Pattaya förvandlas till ett livligt nav av musik, smaker och spänning från 17 till 19 november under "Lulla Fest 2023 Street Food and Party on the Beach" på Jomtien Beach.

Detta tre dagar långa event, sammansatt med hjälp av Pattaya Business and Tourism Association, garanterar en fantastisk upplevelse för alla.

Festivalens hjärta är den livliga gatumatmarknaden och food trucks, med över 100 handplockade försäljare som serverar en frestande mängd läckra godsaker. Oavsett om du gillar salta thailändska rätter, färska skaldjur eller söta läckerheter, har Lulla Fest 2023 något för att tillfredsställa alla begär.

Men det handlar inte bara om maten. Festivalen kommer att spela till tonerna av den berömda thailändska artisten "GAVIN:D" i en gratiskonsert som lovar att få alla på fötter. DJ & MJ kommer också att hålla energin hög med sina livliga beats under hela eventet.

Skönhetstävlingen "Top Lullah Pretty Thailand" ger en touch av glamour, där de tävlande kommer att tävla om topptiteln och visa upp Thailands kvinnors skönhet och talang.

Festivalen startar dagligen från 4:00 till 11:00 på Jomtien Beach nära NOW hotel och Soi 12 i Pattaya, och inträdet är gratis för alla åldrar. För mer information, kontakta arrangörerna på 038-253128 under kontorstid eller via Facebooksidan 'Lullafest 2023.' Spara datumen och gör dig redo för en smak av Pattayas bästa gatumat, musik och underhållning på Lulla Fest 2023 – en fest du inte vill missa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.