Offentlig vädjan från Camillian Social Center i Rayong för att hjälpa barn i nöd att fira jul

Följande är en vädjan från Camillian Social Center i Rayong. Deras uttalanden och tankar är helt deras egna. De som är intresserade av att stödja centret bör kontakta dem direkt på mejlet nedan och inte TPN Media.

I Jag vädjar till er alla från Camillian Social Center Rayong.

Denna institution tar för närvarande hand om 45 barn som lever med hiv eller som är drabbade av hiv. Varje år sedan 2006 har barnen gjort en resa till Big C Rayong med pengar för att köpa något som de väljer till jul.

Att vara föräldralös ger dig väldigt lite val i vad du har i ditt liv, denna möjlighet ger dessa barn bara ett litet val, bara en gång om året. De första åren var denna resa sponsrad av Jesters Care for Kids men sedan deras bortgång har penninginsamlingen fallit till en av volontärerna på centret. Förra året var det mycket framgångsrikt, men i år Svaret har hittills varit dystert.

Snälla hjälp till att ge dessa barn något eget på julen. Om du vill hjälpa till, vänligen kontakta mig, Paul, på aidskids@hotmail.com

Förra årets event kan ses på denna länk: http://www.hiv-aids-kids.org/event/BIGC-2022.html

Allt gott inför semestern.

Paul, Camillian Social Center Rayong

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/