Thailands premiärminister undersöker stora affärsmöjligheter med amerikanska företag

Nationell-

Klockan 4:00 (San Francisco lokal tid), den 14 november 2023, avslöjade Mr. Srettha Thavisin, Thailands premiärminister, offentligt en diskussion med stora privata affärssektorer på den amerikanska marknaden.

En av de största detaljhandelsbutikerna, Walmart, försöker utöka sina affärsmöjligheter på thailändska produkter som thailändsk lokal mat och halalmat som redan har sålts i många stater.
Srettha tillade vidare att under ett möte med Western Digital-företaget, den största hårdvarutillverkaren i Thailand, att de enligt uppgift försöker flytta sin huvudbas till Thailand och investera mer på den thailändska marknaden.

A diskussion med AWS-chefer, ett av Amazons dotterbolag, hade undertecknat ett investeringskontrakt och kommer snart att etablera sitt datacenter, en molntjänst, tillade Srettha.
Dessutom uttryckte Srettha sitt varma välkomnande till att underteckna ett MOU med Google och Microsoft om datacentret.
Srettha skulle dock ytterligare förbättra den thailändska industrisektorn upp till universella standarder i världsklass inom en snar framtid.
"Med den goda kvaliteten på utbildningen och den medicinska sektorn i Thailand visade många utländska investerare ett tecken på tillfredsställelse med livskvaliteten i Thailand, vilket anses vara en styrka som gör att Thailand kan stå fast och tävla på världsscenen", avslutade thailändskan. Premiärminister.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.