French Tourist faller till döds på Pattaya Hotel

Pattaya —

En fransk turist rasade tragiskt till sin död på ett hotell i Pattaya tidigt på fredagsmorgonen. En första utredning av Pattaya-polisen tyder på att offret kan ha hoppat målmedvetet.

Offret, vars identitet är undanhållen i väntan på familjemeddelande, föll från sjätte våningen på ett 4-stjärnigt hotell på Soi Pattaya 7, Nongprue sub-distrikt, Banglamung-distriktet, Chonburi-provinsen. Pattaya-polisen och Sawang Boriboons räddningsarbetare rusade till olycksplatsen när de fick meddelandet klockan 4:36 den 17 november.

På hotellet, vars namn är undanhållet i väntan på en utredning, hittades den 43-årige fransmannens kropp avliden i lokalerna. Pattaya-polisen intervjuade hotelltjänstemän och fick reda på att de hörde något slå i marken som fick dem att gå ut.

När de hittade offret kontaktade hotelltjänstemän omedelbart räddningsteamet. Offret dukade dock av för sina sår strax innan myndigheterna kom.

Pol. Överste Thanaphong Phothi, chef för Pattaya-polisen, uppgav att en preliminär granskning av hotellets CCTV-filmer visade att offret lämnade sitt rum på 4:e våningen och tog en hiss till 6:e våningen. Kort därefter visade filmer honom falla från 6:e våningen och krocka med marken. Dessa filmer har bevarats som bevis för den pågående utredningen.

Pol. Överste Thanaphong trodde först att offret kan ha bestämt sig för att hoppa själv. Hans kropp fördes till Institutet för rättsmedicin, polissjukhuset, för att genomgå en obduktion. Hans familj och ambassad kommer att kontaktas.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.