Sheynnis Palacios från Nicaragua kröntes till Miss Universe 2023; Thailands Anntonia Porsild säkrar 1:a tvåa

FOTO: Anntonia Porsild, Miss Universe Thailand 2023 (Instagram)

Nationellt —

Miss Universe 2023-tävlingen avslutades med elegans och skönhet den 19 november på Adolifo Pineda Gymnasium i El Salvador. Sheynnis Palacios från Nicaragua gick ut som segrare och tog den eftertraktade Miss Universe 2023-kronan mitt i jubel bland andra tävlande och fans.

Anntonia Porsild, som representerar Thailand, säkrade den 1:a tvåan, medan Moraya Wilson från Australien tog den 2:a tvåan. Evenemanget visade upp en spektakulär produktion med fängslande ljus, färger och ljud. Dessutom återvände den globala sångsensationen John Legend, känd för hits som "All of Me", till scenen efter 13 år för ett minnesvärt framträdande.

Stämningen var fylld av spänning eftersom den drog till sig stor uppmärksamhet från skönhetstävlingentusiaster över hela världen. Speciellt thailändska fans följde tävlingen noga och skapade en elektrifierande atmosfär.

Anntonia Porsild, kärleksfullt känd som "Ann", är en 27-årig skönhetsdrottning född den 2 november 1996. Hon är 175 centimeter lång och har en kandidatexamen i internationell marknadsföring och PR från Stamford International University. Efter att ha vuxit upp i en mångkulturell familj med en thailändsk mamma och en dansk pappa, upplevde Ann en mångsidig uppväxt och bodde i sju olika länder under hela sin barndom.

Förutom sina sysselsättningar i skönhetstävlingen brinner Ann för sport eftersom hon gillar basket, volleyboll och fotboll. Blandningen av kulturer i hennes familjebakgrund har format Ann till en väl avrundad individ som återspeglar den mångfald som Miss Universe hyllar.

När Sheynnis Palacios tar Miss Universe 2023-kronan lägger Anntonia Porsilds imponerande resa och prestation som 1:a tvåa till ytterligare ett stolt kapitel till Thailands arv i internationella skönhetstävlingar.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.