Thailändsk polis arresterar en av Khlong Toei-skyttarna, flera misstänkta gripna i Nonthaburi-razzior

Bangkok—

Den 22 november 2023 rapporterade thailändska nationella medier att thailändska Metropolitan Police Investigation officers inledde en sökoperation på en av de påstådda skyttarnas hus i Sai Noi, Nonthaburi, från skjutningen i Khlong Toei.

Läs om en skottincident mellan två rivaliserande institut i Khlong Toei, Bangkok.

Under operationen identifierades en av de påstådda skyttarna offentligt som Worongchai Kansri som arresterades enligt en arresteringsorder från södra Bangkoks brottmålsdomstol.


Under tiden genomförde poliserna en sökoperation på fem andra platser i Nonthaburi där inblandade personer kan vara invånare. Som ett resultat greps åtta personer för ytterligare förhör.

Till en början skulle Thung Maha Mek-poliser grundligt genomföra en utredning och samla in rättsmedicinska bevis som DNA och fingeravtryck för vidare rättslig process.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.