Lampangpolisen gör en razzia i marijuanabutiken, arresterar ägaren för påstådd försäljning till minderåriga och studenter

Lampang—

Klockan 5:20, den 23 november 2023, utförde Mueang Lampang-poliser och relevanta myndigheter en inspektion i en marijuanabutik i Mueang, Lampang, efter att ha fått en rapport om minderåriga och studenter som samlades i butiken.

Poliserna i Mueang Lampang fick en klagomålsrapport från anonyma lokala invånare att butiken tillhandahållit utrymmen och verktyg för att röka marijuana till minderåriga och studenter, vilket orsakar irritation för lokalbefolkningen.

Under inspektionen hittade poliserna cannabis och annan marijuanautrustning som påstås ha sålts till minderåriga och elever på en närliggande skola med mer än 10 personer inblandade och till och med enligt uppgift har en oidentifierad 14-årig elev hittats inne i butiken.


Inledningsvis åtalades butikens ägare för att sälja kontrollerade örter (cannabis) för kommersiella ändamål utan tillstånd till studenter eller minderåriga.

Följaktligen eskorterade poliserna den oidentifierade ägaren av marijuanabutiken till Mueang Lampangs polisstation för vidare rättslig processIng.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.