Bussolycka i Turkiet gör att flera thailändska turister skadas

Nationell-

Den 23 november 2023 avslöjade den kungliga thailändska ambassadens tjänstemän i Ankara, Turkiet, offentligt att en buss med thailändska turister hade en olycka på väg till Denizli City. Det rapporterades 4 allvarliga skador och 22 lindriga skador från olyckan.

Turkiska reportrar uppgav för allmänheten att olyckan involverade en buss från Dorak Tour Company som fraktade 26 thailändska turister på väg till staden Denizli. Plötsligt, av oklar anledning, kolliderade bussen allvarligt med en skylt vid vägkanten.

Som ett resultat fick 4 oidentifierade thailändska turister allvarliga skador och ytterligare 22 thailändska turister fick endast mindre skador. De överfördes till sjukhusen Cardak och Pamukkale i Denizli kort därefter.

Inledningsvis kontaktade tjänstemän på den turkiska ambassaden offrens familjer för att ge dem uppdateringar om deras anhörigas hälsotillstånd.

Däremot har inga ytterligare detaljer rapporterats om den exakta orsaken till olyckan.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.