Internationell konst- och kulturmässa i Pattaya börjar på Central Marina

Pattaya —

Den första internationella konst- och kulturmässan i Pattaya invigdes den 23 november av International Art and Culture Association, i samarbete med staden Pattaya, Central Marina Shopping Center och Cultural Council of Pattaya.

Mässan pågår för närvarande till den 28 november med flera aktiviteter inklusive kulturutställningar i Central Marina från 23 till 25 november, en kulturparad den 27 november och ett utbyte av religiösa sedvänjor i Wat Pa Wachira Banphot i Mueang Chonburi den 25 november.

Den 26 november är internationella artister planerade att utforska Pattaya och besöka viktiga turistattraktioner och dela sina berättelser via sociala medier för att gynna Pattayas framtida turism.

Enligt tjänstemännen har festivalen förenat sig med artister från över 40 länder över alla kontinenter för att främja ett positivt kulturellt utbyte. Detta syftar till att främja internationell harmoni och bidra till utvecklingen av varje land.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.