Tragisk bröllopsskjutning lämnar fem döda, brudgummen tar sitt liv efter bråk

Nakhon Ratchasima-

Klockan 11:00, den 25 november 2023, fick Wang Nam Khiao-poliserna en masskjutningsrapport vid en bröllopsceremoni i Wang Nam Khiao, Nakhon Ratchasima. Det rapporterades totalt fem dödsoffer inklusive brudparet.

Wang Nam Khiao-poliserna skickades till olycksplatsen och upptäckte att vid bröllopsceremonin hittades fyra kroppar och två personer var skadade och i allvarligt tillstånd.

De avlidna var Mr Jaturong Suksuk, en 29-årig brudgum, Ms. Kanchana, en 38-årig brud, Ms. Karnida Manataor, en 37-årig bruds syster, Mrs. Kingthong Klajorho, en 60- årig mor till bruden och Mr. Thong Nonkhunthod, en 50-årig räddningsvolontär som senare dödförklarades på Wang Nam Khiaos sjukhus.

Bamrung Chaterarat, 28, sköts under den tragiska händelsen och fördes omedelbart till Wang Nam Khiaosjukhuset.


Enligt rapporten från Wang Nam Khiaos poliser, vittnade ett oidentifierat vittne att gästerna före skottlossningen firade bröllopsceremonin, men brudgummen och bruden hade ett personligt argument. Jaturong, brudgummen, ska ha varit berusad och förstört sin omgivning.

Kort efter ska Jaturong ha tagit sitt 9 mm skjutvapen från sitt fordon och sköt bruden och andra tidigare nämnda gäster till döds innan han tog sitt eget liv, sa det oidentifierade vittnet till polisen.

Det oidentifierade vittnet uppgav för polisen att Jaturong var en före detta militärtjänsteman som förlorade sitt högra ben i en tågolycka. Han var också en handikappad vattensportare i det thailändska landslaget.

Till en början samlade Wang Nam Khiaos poliser bevis från brottsplatsen och undersökte fallet ytterligare för att fastställa den exakta orsaken till händelsen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.