Kanchanaburi Highway Police beslagtar olagliga skjutvapen och lastbil, förare undviker arrestering

Kanchanaburi—

Den 27 november 2023 beslagtog thailändsk motorvägspolis två illegala skjutvapen och en pickup vid Wat Wang Yai-järnvägskorsningen i Sai Yok, Kanchanaburi. Lastbilschauffören uppges fortfarande vara på fri fot vid presstillfället.

Enligt en rapport från den thailändska motorvägspolisen agerade den påstådda pickup-föraren misstänkt, så polisen signalerade honom att stanna sitt fordon, men föraren skyndade på i ett försök att fly. Kort efter att thailändsk motorvägspolis upptäckte att den misstänkta pickupen var övergiven vid en järnvägskorsning och att föraren inte fanns att hitta.

Poliserna sökte igenom fordonet och hittade två olagliga skjutvapen, AK-47:or och andra skjutvapenrelaterade föremål, dessutom lämnade den misstänkte sin plånbok bakom sig och identifierades endast som Mr. Narongchai.

Tidigare ska Narongchai ha haft ett brottsregister för illegal smuggling av utländska arbetare, tillverkning av falska registreringsskyltar och narkotikabrott, sade den thailändska polisen.


Till en början samlade Sai Yok-poliser bevis från händelseplatsen och lovade att genomföra en ytterligare utredning för att hitta och hålla Narongchai ansvarig för sina brott.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.