Pattaya lanserar storstädning innan Naklua Walk and Eat-festivalen

Pattaya —

Staden Pattaya lägger sista handen på förberedelserna för den 15:e årliga Naklua Walk and Eat-festivalen, som startar lördagen den 2 december.

Onsdagen den 29 november har städpersonal från Naturresurs- och miljökontoret ihärdigt städat gatorna i Gamla Stan i Naklua för att säkerställa en orörd miljö för evenemanget.

Den 15:e ikoniska Naklua Walk and Eat-festivalen kommer att sträcka sig från Naklua Police Station till Naklua Long Bridge, som kommer att förvandlas till en lång strandpromenad av kulinariska och kulturella nöjen.

Evenemanget pågår från 2 december till 24 december 2023 och från 6 januari till 14 januari 2024 och kommer att äga rum varje lördag och söndag i totalt sex veckor.

Förutom 200 deltagande butiker som säljer alla möjliga lokalt tillverkade erbjudanden, kommer evenemanget också att innehålla livekonserter av populära unga artister, inklusive Nescafe Sri Nakorn, Bai Khao Thai Bann the Series och Your Mood. Dessa föreställningar kommer att äga rum på öppningsdagen och årets sista dag för att välkomna det nya året med en energisk anda.

Förstärkning av evenemanget kommer att vara uppträdanden av elever från skolor i staden Pattaya.

Med evenemanget precis vid horisonten säkerställer städteamens ansträngningar att Naklua Walk and Eat Festival kommer att inträffa mot bakgrund av en inbjudande miljö.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.