Pikachu kommer till Central Pattaya Shopping Center

Pattaya —

Centrala Pattaya köpcentrum är glada över att välkomna Pikachu, den älskade Pokémon-karaktären, för en bedårande upplevelse.

Besökare kan möta Pikachu i olika aktiviteter, inklusive träff-och-hälsningar, dansföreställningar och träff-och-treat-sessioner som kommer till Pattaya vid centrala Pattaya köpcentrum 2 december.

Pikachu kommer att vara tillgänglig för shoppare tre gånger under dagen:

  • 12: 30-1: 00 PM
  • 2: 30-3: 00 PM
  • 6: 00-6: 30 PM

Det här är en underbar möjlighet för Pokémon-fans i alla åldrar att uppleva glädjen i Pokémon-universumet. Se till att komma till centrala Pattaya köpcentrum den 2 december för att träffa Pikachu och göra några oförglömliga minnen.

Åh, och naturligtvis, ta med barnen eftersom de säkert kommer att älska det. Evenemanget kommer att innehålla som visas på bilderna flera Pikachus dans, poserar för bilder och möter fans.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.