Thailands premiärminister deltar på Loi Krathong-festivalen i Chiang Mai

Chiang Mai-

Den 28 november 2023 deltog Mr. Srettha Thavisin, Thailands premiärminister, och Paetongtarn Shinawatra, ledaren för Pheu Thai Party, i Loi Krathong-festivalen i Mueang Chiang Mai, Chiang Mai.

Yi Peng, eller Loi Krathong Festival 2023, hade thailändska och internationella turister i ett enormt antal som deltog i denna årliga traditionella festival. Festivalen dekorerades med levande hängande lyktor och höll thailändska kulturdanser och fyrverkerier.

Syftet med festivalen var att bevara Lannas traditionella turism i Chiang Mai. Dessutom skulle det generera inkomster för lokalbefolkningen och stimulera mikroekonomin.

Under festivalen var det 22 parader från Tha Phae-porten till Chiang Mais kommunkontor med sammanslutningen av den offentliga och privata sektorn och utländska ambassadörer. Det rapporterades att chefer från Tesla Company och andra internationella gäster också var inbjudna till festivalen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.