Buakaws sista läktare: RWS-kickboxningsmatchen ställs inför spännande fans den 2 december

Nationell-

Den 29 november 2023 höll Thianchai Phisitwuttinun, verkställande ordförande för Global Sports Ventures Co Ltd., en presskonferens om RWS: Legend of Rajadamnern, en kickboxningsmatch den 2 december.

Kickboxningskampen kommer att hållas mellan Buakaw Banchamek, en thailändsk superstjärna kickboxare, och Nayanesh Aiman, en spansk-kongolesisk boxare, som använder reglerna för thailändsk kickboxning med totalt tre omgångar.

Buakaw och Nayanesh hade slagits tidigare i Kunlun Fight 2018 i Kina, som ett resultat kunde Buakaw förinta Nayanesh i den första omgången.

Samtidigt avslöjade Buakaw offentligt att den kommande matchen den 2 december kan vara hans sista match med thailändska kickboxningsregler när han söker nya utmaningar från andra former av kampsport. Buakaw lovar dock att göra sitt bästa i kampen och kommer inte att göra sina fans besvikna.


Thianchai uppgav offentligt att Rajadamnern Boxing Sports Development Committees har arbetat proaktivt med föreningar från alla relevanta sektorer, vilket resulterat i ett ökande antal besökare med upp till 1,600 2023 % under 300 jämfört med siffrorna föregående år. Dessutom har tv-betyg också skjutit i höjden med upp till XNUMX % på RWS-strider.

RWS: Legend of Rajadamnern den 2 december kommer att sändas över hela landet på Workpoint 23-kanalen och andra sociala medieplattformar som lyfter fram händelsen som Youtube: WorkpointOfficial och Facebook: Workpoint Entertainment. Det kommer också att finnas globala streamingplattformar i 200 länder som sänder kickboxningskampen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.