Den största julfesten i Pattaya närmar sig, biljetterna går snabbt!

Lördag 16 december 2023: Den STÖRSTA julfesten i Pattaya.

Med över 200 sålda biljetter redan! Vi kommer att förlänga specialerbjudandet på 1600 Baht-biljetter lite längre – skynda dig!

För en videoreklam för showen klicka eller tryck här!

En kväll med nöje och underhållning från en komplett internationell rockorkester och professionell modevisning som kostar 2 miljoner baht att producera.

En professionell modevisning med Miss Thailand/Miss Universe Super Models på Catwalken. Den holländska megarockorkestern B2F kommer att få sällskap av medlemmar från Rangsit Symphony Orchestra för en oförglömlig musikshow med dina favorithits från 50-talet till idag. Elvis, ELO, Tom Jones, Beatles, Michael Bublé – bara för att nämna några. B2F har en komplett mässings- och stråksektion!!!

VinesToVino kommer att finnas där med enorma rabatter på vin och öl – Inga hotellpriser!

E-postadress office@vinestovino.com för biljetter.

eller klicka här för mer information och länkar till evenemanget.
https://business.thepattayanews.com/ultimate-christmas-party-show-pattaya/

Det föregående är ett sponsrat inlägg.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/