Khon Kaen-polisen utför inspektioner på biografer inför visningen av '4 Kings II' för att förhindra potentiella bråk

Khon Kaen-

Klockan 4:30, den 30 november 2023, genomförde Mueang Khon Kaen-poliser en fältinspektion på Major Cineplex Movie Theatre, Mueang, Khon Kaen, för att förhindra potentiella bråk mellan studenter som kommer för att se filmen "4 Kings II".

Poliserna gav instruktioner och förebyggande åtgärder om potentiellt riskfyllda situationer som ett resultat av att se filmen till biografchefen. Poliserna pratade också och gav vägledning till ungdomar och människor som kom för att se filmen.

Filmen "4 Kings II" skildrar innehållet i våld och användningen av vapen för att attackera varandra mellan grupper av thailändska tekniska högskolestudenter.


Tidigare, när filmen "4 Kings" visades 2021, fanns det flera fall där tekniska högskolestudenter slogs mot varandra efter filmens slut.

Pol. Överste Preecha Kengsarikit, Muang Khon Kaen-stationens chef, uttryckte offentligt sin oro över att tonåringar efter att ha sett filmen kan vara överdrivet upphetsade och orsaka bråk eller imitera filmen. Patrulltjänstemännen har enligt uppgift beordrats att inspektera två andra biografer i Mueang Khon Kaen.

Pol. Överste Preecha varnade vidare tonåringar som tittade på filmen att de behövde använda diskretion och inte imitera filmen för att orsaka våld eftersom det bara kommer att skapa problem för dem själva och deras familjer. Om de upptäcks begå olagliga handlingar kommer polisen säkert att hålla dem ansvariga, avslutade Pol. Överste Preecha.

Samtidigt skickades även Bangkok-poliser till lokala biografer i Bangkok för att hålla säkerheten framför galleriorna där "4 Kings II" kommer att visas.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.