Polisen slår till mot nattklubben i Pattaya, arresterar 17 festdeltagare och beslagtar narkotika

Pattaya —

I en stor operation tidigt i morse, den 7 december, slog tjänstemän från Banglamung District Office och Pattayas polisstation till mot nattklubben "4 Step Tomboy" på Pattaya Third Road.

För videoversionen av den här historien och bilder från raiden klicka eller tryck här för vår YouTube.

Agerande på order från Phisit Sawatdinukul, Banglamungs distriktschef, ledde Kamolchanok Konsombat, distriktets chefssekreterare, operationen runt 3:30.

Razzian föranleddes av ett flertal offentliga klagomål som hävdade att etablissemanget fungerade utanför lagliga öppettider och tillät användning av illegala narkotika i lokalerna. När de kom till klubben hittade myndigheterna över 100 besökare som dansade till hög musik. Tjänstemännen ingrep, stoppade musiken, upplyste platsen och skilde åt manliga och kvinnliga besökare.

Enligt Banglamung-distriktets tjänstemän var lokalens golv översållat med plastpåsar som innehöll ämnen som liknade narkotika. Tjänstemän hittade också misstänkta plastpåsar i soptunnor och misstänkte att de kan ha slängts av festdeltagarna inne i lokalen när polisen slog till mot klubben.

Som ett resultat gjorde tjänstemännen urintester på varje person i lokalen och avslöjade att 17 individer testade positivt för illegala droger – 9 män och 8 kvinnor.

Ytterligare undersökningar visade att anläggningen också saknade lämplig licensdokumentation för att driva verksamheten. De ansvariga för nattklubben och personer som testats positivt för narkotika greps och omhändertogs. De kommer att ställas inför ytterligare utredning och rättsliga förfaranden, även om de inte omedelbart identifierades för pressen.

Polisen skulle testa substanserna som fanns i plastpåsar för att positivt identifiera vad påsarna innehöll.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.