Påstås vara berusad hotellanställd orsakar bilolycka i Pattaya och skadar sex personer

Pattaya —

En 29-årig hotellanställd, som Pattaya-polisen sa att var berusad vid tidpunkten för olyckan, krockade med sin sedan i en pickup på morgonen den 7 december och skadade sex personer.

Olyckan inträffade i Chaiyapruek 2-området nära en järnvägsväg i Pattaya vid 4-tiden.

När Pattayas polis och räddningsarbetare kom till platsen fann de att en svart Toyota Yaris sedan hade kraschat in i mitten av en vit Chevrolet pickup. Föraren av Chevrolet, 22-årige Mr. Jakkrit Krajat, ådrog sig skador. Prapavin (efternamn undanhållet), den 38-årige föraren av Toyota Yaris, var kraftigt berusad, som beskrivits av polisen i Pattaya, och fick också skador.

Kollisionen gjorde att pickupen vek ur kurs. Krocken skadade även sex andra personer, inklusive fyra passagerare i Chevrolet och två i Toyota Yaris. De fördes alla till ett lokalt sjukhus.

Mr. Jakkrit, Chevrolet-föraren, uppgav för Pattaya-polisen att han var på väg tillbaka från havet med sju passagerare och att han inte lade märke till sedanen på grund av att föraren enligt uppgift inte använde strålkastare.

Samtidigt var Prapavin, den påstådda berusade Toyota Yaris-föraren, desorienterad och oförmögen att ge tydlig information om olyckan. Han erkände dock att han arbetade på ett namnlöst hotell och drack alkohol "lite" innan han körde hem.

Båda förarna testades för alkoholhalt vid tidpunkten för olyckan, men resultatet släpptes inte. Pattayas polis skulle senare kalla dem för vidare utredning.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.