Nakhon Phanom lyser med en spektakulär cykelvägstunnel längs Mekongfloden

Nakhon Phanom—

Den 7 december 2023 avslöjade Nakhon Phanom-reportrar offentligt ansträngningar för Nakhon Phanom Municipality och Tourism Authority of Thailand (TAT) för att främja turism längs Mekongfloden med en cykelvägstunnel under hela december.

Landmärksattraktionen längs Mekongfloden, Bike Lane Tunnel, är tillgänglig för cyklister, joggare och turister att njuta av det spektakulära landskapet på båda sidor av Thai-Lao Mekongfloden på nära håll.

Tunneln är dekorerad med färgglada, levande neonljus på totalt 500 meter. Den bästa utsikten kan ses på natten under hela december, särskilt på jul- och nyårshelgerna.

Enligt en rapport från Nakhon Phanom-tjänstemän besökte mer än 1.5 miljoner turister Nakhon Phanom 2023, antalet fördubblades jämfört med föregående år.


Många gamla tempel och heliga statyer som Wat Phra That Phanom och Phraya Srisattanakharat ligger i Nakhon Phanom för religiösa aspekter som lockar många människor.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.