UPPDATERING: Misstänkt mördare av Chonburi-kvinna greps

Chonburi —

En thailändsk man greps i samband med döden av en kvinna som hittades avliden i kassavafältet i området Huay Yai, Chonburi-provinsen.

Först vår tidigare historia:

Polisen i Huay Yai påskyndar sin utredning av döden av en ung kvinna som hittades i ett kassavafält och en ung man som upptäcktes hängande i närheten i en förbryllande incident.

Nu till vår uppdatering:

Den 6 december runt 8 överlämnade sig den misstänkte, Pratchayathas Samutthongdaeng, 50, till Huay Yai-polisen. Hans kapitulation kom efter att hans släktingar övertalat honom att träda fram i fallet där en ung kvinna, vars namn identifierades av polisen som Chanjira Khamkaew, 32, hittades död i en kassavaplantage i Huay Yai.

En videoversion av den här historien finns här på vår YouTube-kanal.

Pratchayathas ska ha erkänt att han mördat Chanjira och uppgav att han runt 11:00 den 29 november hade ett verbalt bråk med Chanjira i deras bostad i Suphanburi. Han erkände att han strypt henne till döds av ilska och senare kasserade hennes kropp i kassavafältet.

Han körde en brons Honda Civic för att transportera kroppen och dumpade den på brottsplatsen. Mannen sitter för närvarande häktad.

Det är oklart om kroppen av en man som hittats hängande en bit bort från offret var kopplad och fortfarande var under utredning, men kan ha varit en isolerad händelse.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.