Thailändska turistpolisen undersöker anklagelser om kinesisk kvinnas virala video, hävdar att Soi Nana är säkert för turister

Bangkok—

Den 7 december 2023 genomförde thailändsk turistpolis en utredning av fallet med en kinesisk kvinna som publicerade en video på sociala medier om att hon hävdade att Soi Nana, Sukhumvit Soi 4, Bangkok, var en farlig plats för kvinnor.

Hon står inför rättsliga åtgärder efter den virala videon, inte så mycket för hennes uttalanden utan för att arbeta online utan arbetstillstånd genom att tjäna pengar på hennes innehåll och sälja produkter online, som vi rapporterade här.
Enligt en rapport från turistpolisen sa Sakon, vars efternamn undanhölls, direktören för Nana Hotel, att Soi Nana är en populär och säker turistgata för både thailändare och utlänningar. När det gäller den kinesiska kvinnan visade videon att hon bar en iögonfallande kort kjol som kan fånga folks uppmärksamhet på gatan, sa Sakon.


Thailändsk turistpolis uppgav offentligt till thailändska medier att Soi Nana har regelbundna patrullenheter för att hålla gatan säker enligt den starka turistgemenskapen (STC) som ökar säkerheten för turisternas liv och egendom till sitt högsta.

Dessutom genomförde turistpolisen också en fältinspektion och undersökte turisterna på gatan både kinesiska och europeiska. Med positiv feedback känner sig turisterna trygga och säkra på turistpolisens protokoll.

Om du märker några skadliga handlingar för turister kan du ringa 1155 för att polisanmäla dem 24 timmar om dygnet en dag.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.