Thai King's Son besöker Nong Nooch Gardens i Pattaya

Pattaya —

Vacharaesorn Vivacharawongse, den näst äldste sonen till Hans Kungliga Majestät Kungen av Thailand, besökte Nong Nooch Garden i Pattaya-området lördagen den 9 december.

Besöket, även om det inte tillkännagavs officiellt, väckte allmän uppmärksamhet när åskådare samlades för att ta bilder med kungens son som är väldigt jordnära.

Herr Vacharaesorn, som har varit tillbaka i Thailand i fem dagar, tillbringade dagen med att utforska den vidsträckta trädgården med 1,700 XNUMX rai tillsammans med Kampon Tansajja, ägaren till den berömda tropiska trädgården. Deras turné började med en föreställning som visade upp elefanternas intelligens och skicklighet i trädgården.

Efter showen gick gruppen ombord på en spårvagn för en omfattande rundtur i Nong Nooch Gardens, där de tog in det mångsidiga utbudet av växtarter och fascinerande skulpturer och statyer i naturlig storlek av olika djur.

Herr Vacharaesorn uttryckte särskilt intresse för museets utställningar i trädgården. Bilmuseet, det thailändska dockteatermuseet och Buddhamuseet fångade hans uppmärksamhet.

Herr Vacharaesorn visade sin kärlek till växter och klättrade upp för trappan till Khao Bandai Krit för att plantera en indisk shorea robusta. Kulleområdet fungerar som en unik turistdestination tillägnad bevarandet av de växtarter som finns i Nong Nooch Gardens.

Herr Vacharaesorn är den näst äldste sonen till Hans kungliga majestät kung Maha Vajiralongkorn Phra Vajiraklaochaoyuhua (Rama X). Han har en kandidat- och magisterexamen i juridik från Stetson University College of Law i USA. Han har bott i New York i 27 år och har börjat besöka Thailand igen det senaste året efter en lång frånvaro.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.