Pansarvakt instängd i bankbil räddad efter en halvtimme vid bensinstationen i Prachinburi

Prachinburi—

Klockan 1:30, den 8 december 2023, fick Rabao Phai-polisen och räddningsteamen en rapport om en pansarvakt som satt fast i en bankbil i en halvtimme vid en Shell-bensinstation i Khlong Rang, Si Maha Phot, Prachinburi.

Räddningsteamen ryckte till olycksplatsen med teknisk utrustning för att rädda pansarvakten då syrehalten var låg.

Enligt en rapport från en annan pansarvakt som endast identifierades som Mr. Teerayut, transporterade de pengar till en bankomat vid Shell-macken. Hans sambo som var inne i bankbilen gav honom pengarna medan Teerayut fyllde bankomaten. En hård vind fick dock plötsligt att stänga dörren och fångade pansarvakten.


Teerayut sa till räddningsteamen att han inte kunde öppna dörren och hade ringt Safe Guard Transport Center men det var för långt för företaget att omedelbart skicka hjälp till dem.


Mr. Suthin Khamthawin, en god medborgare, bevittnade platsen och kallade räddningsteamen för att få hjälp. Efter att räddningsteamen anlände tog de bara 10 minuter att rädda ut den instängda pansarvakten på ett säkert sätt.

Den oidentifierade pansarvakten grät av glädje efter att ha blivit räddad när han nästan svimmade av låg syrehalt, säger räddningsteamen.

TPN media noterar att pengafacket uppenbarligen var förseglat, vilket innebär syreproblem.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.