11 illegala invandrare tillfångatagna i Sa Kaeo efter att föraren flydde från polisen

Sa Kaeo—

Klockan 10:00, den 9 december 2023, fångade Sa Kaeo-polisen 11 illegala invandrare som gömde sig i en pickup i Khlong Hat, Sa Kaeo. Det rapporterades att den thailändska chauffören rymt.

Sa Kaeo immigrationstjänstemän och motorvägspoliser satte upp en checkpoint för att förhindra illegal immigration och smuggling på Khlong Hat-Watthana Nakhon-vägen, Sa Kaeo.

Enligt en rapport från poliser signalerades en lastbilsförare för en inspektion, men föraren skyndade på och zoomade av. Motorvägspolisen förföljde sedan den misstänkta pickupen och efterlyste backup från Khlong Hat-poliser.

Under polisens förföljande ska den misstänkta pickupen ha råkat ut för en olycka och voltat på vägkanten. Många personer satt fast i fordonet innan de räddades säkert av polisen.


Till en början eskorterade poliserna 11 illegala invandrare som var bangladeshiska medborgare i åldern 22-47 år till Khlong Hats polisstation. Den oidentifierade thailändska föraren kunde dock fly, uppger polisen.

Poliserna sa att bangladesherna hade ett pass men att de inte hade några stämplar för att komma in i Thailand. De ska ha sagt till poliserna att de var på väg till Malaysia genom att kontakta en oidentifierad kambodjaagent och betala honom 5,000 XNUMX baht för transport.

Följaktligen tog Khlong Hat-utredarna tag i de illegala invandrarna för vidare laglig behandling och lovade att spåra upp den thailändska chauffören för att hålla honom ansvarig för sina brott.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.