Thailändska myndigheter ledda av Anutin Raid Bangkok Entertainment Venue, påstås hitta försäljning av olagliga ämnen och licensöverträdelser

Bangkok—

Klockan 2:20 den 10 december 2023 inledde Anutin Charnvirakul, Thailands vice premiärminister och inrikesminister, Chokchais poliser och relevanta myndigheter en razzia mot SONIC, en nöjesplats, i Lat Phrao, Bangkok.

Enligt en rapport från polisen rapporterade anonyma källor att nöjesstället SONIC olagligt tillhandahållit tjänster som överskrider föreskrivna lagliga öppettider, sålt olagliga ämnen till kunder och inte hade någon driftlicens.

Anutin avslöjade offentligt operationsresultaten att det fanns 122 besökare av 220 positiva för drogtester och nöjesplatsens licens hade löpt ut 2020. Dessutom hade nöjesplatsen olagligt öppnat för tjänster under de föreskrivna lagliga öppettiderna kl. 2

Vidare, under polisens husrannsakan, avslöjade Anutin att olika typer av olagliga ämnen hittades som amfetamin, ecstasy och happy water. Lokalen ska till och med ha tillhandahållit separata rum för besökare att ta olagliga substanser.


Inledningsvis beordrades nöjeslokalen att stängas av i 5 år och poliser skulle hålla de som begick olagliga handlingar ansvariga för sina brott.
Anutin hävdade att denna razzia var att svara på den thailändska regeringens ekonomiska stimulanspolicy som tillåter nöjesställen att tillhandahålla tjänster till 4:00 från och med den 15 december och för att straffa platser som för närvarande inte följer lagen.

Varje nöjesställe bör ha i åtanke att det är nödvändigt att följa lagen strikt och ha en legitim licens att driva lokalen, sa Anutin.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.