Jätte ljustorn installerade på Na Jomtien Beach för att behaga besökare

Pattaya —

Tio massiva ljustorn har satts upp på Na Jomtien Beach för att öka sikten på natten och glädja strandbesökare.

Projektet på 2.1 miljoner baht finansieras av skatteintäkter och påbörjades den 27 september 2023 och planeras att slutföras den 25 december, under ansvar av Double M International Company Limited, entreprenören.

Enligt Na Jomtiens borgmästare Ms. Rapeepan Ratanaliam, involverar projektet installationen av 10 ljustorn, som vart och ett står på en höjd av 20 meter tillsammans med kontrollboxar.

Varje torn är utrustat med åtta kraftfulla högmastljus, som kommer att lysa upp strandområdet och omgivande vägar för att öka säkerheten och tryggheten för turister som besöker under kvällstid.

Rapeepan lyfte fram Na Jomtien Beachs popularitet bland turister som besöker den för att njuta av den naturliga skönheten och koppla av. Hon betonade att många turister väljer att besöka kvälls- och nattetid, vilket gör installationen av starkare ljus avgörande för deras säkerhet. Dessutom syftar projektet till att skapa en visuellt tilltalande nattlig atmosfär på stranden för att locka ännu fler besökare, sa hon.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.