Thai immigration griper kambodjansk misstänkt för att ha avlossat skjutvapen på fotbollsplanen i Pathum Thani

Pathum Thani—

Klockan 4:00, den 11 december 2023, fångade thailändska immigrationstjänstemän en kambodjansk misstänkt som påstås ha avlossat ett skjutvapen på fotbollsplanen i Lam Luk Ka, Pathum Thani.

Den misstänkte mannen identifierades senare offentligt endast som Duang, en kambodjan, som påstås ha orsakat uppståndelse.

Enligt en rapport från Khu Khot-poliser uppgav Pramet, ett 19-årigt vittne vars efternamn undanhölls, att Duang, den misstänkte, under en fotbollsmatch mellan kambodjanska arbetare hade tidigare gräl med en av fotbollsspelaren. spelare.

Duang ska ha gått till fotbollsplanen med en motorcykel och sköt fyra kulor mot himlen och vägkanten, vilket orsakade uppståndelse för folkmassorna, säger Pramet. Som tur var siktade den misstänkte inte på folkmassorna, så ingen kom till skada, tillade Pramet.

Under polisutredningen ska Duang ha erkänt sina förseelser; efter att han begått brottet kastade han skjutvapnet och flydde till Chanthaburi för att försöka ta sig över gränsen till Kambodja.

Chanthaburi immigrationstjänstemän tillfångatog dock Duang innan de eskorterade honom till Pathum Thani immigrationstjänstemän för ytterligare förhör för att hitta hans motiv och hans eventuella medbrottsling.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.