Tidigare boxningsmästare utreds för att ha tagit minderårig till hotell i Khon Kaen

Khon Kaen-

Den 11 december 2023 undersökte Mueang Khon Kaen-poliser Mr. Somluck Kamsings fall, en före detta guldmedaljvinnande amatörboxare, för att ha tagit en 17-årig flicka till ett hotell i Khon Kaen.

Thailändska medier rapporterade att Mueang Khon Kaen-utredare utfärdade en kallelse för Somluck att förhöras angående anklagelsen.

Somluck ska ha bekräftat datumet den 12 december att han skulle besöka Mueang Khon Kaens polisstation och klargöra situationen och anklagelserna mot honom.

Somluck har sagt att han är helt oskyldig och att han inte gjort något med den minderårige och att han inte har blivit formellt åtalad vid presstillfället.

Dessutom undersökte polisen vittnen och eskorterade det 17-åriga offret till ett barn- och kvinnohem i Khon Kaen för förhör av relevanta myndigheter.

Till en början skulle poliserna samla in ytterligare bevis från lokala CCTV-bilder och utföra en undersökning av nöjesstället som påstås ha tillhandahållit tjänster till minderåriga under 20 år samtidigt som de fortsätter att undersöka anklagelserna mot Kamsing.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.