Pattaya rustar för Grand Pattaya Countdown 2024-firande

Pattaya —

Pattayas stadsmyndigheter arrangerade ett beredskapsmöte som förberedelse för den kommande "MONO29 Pattaya Countdown 2023" den 13 december.

Mötet, som leddes av Thithiphan Pettrakul, Pattayas biträdande borgmästare, deltog av nyckeltjänstemän och representanter från olika statliga myndigheter.

Fokus för mötet var att slutföra planerna för det tre dagar långa evenemanget, planerat till 29:e till 31:e december 2023. Årets firande kommer att hållas på både Pattaya Beach och Koh Larn, vilket markerar en betydande expansion från tidigare år.

Mono Next Public Company Limited, evenemangsarrangören, presenterade en detaljerad översikt över evenemangsformatet och lyfte fram viktiga attraktioner som:

Liveuppträdanden av kända artister: En stjärnspäckad lineup av lokala och internationella musiker kommer att pryda scenen under hela evenemanget och hålla publiken underhållen.

Bländande fyrverkerier: När klockan slår midnatt på nyårsafton kommer fascinerande fyrverkerier att lysa upp himlen och markera starten på det nya året på ett spektakulärt sätt.

Festliga aktiviteter och matstånd: Besökare kan njuta av en mängd roliga aktiviteter och njuta av utsökt mat från olika leverantörer under hela evenemanget.

Specialevenemang på Koh Larn: Firandet sträcker sig till Koh Larn den 31 december, och erbjuder en unik upplevelse för dem som söker en annan atmosfär.

Thithiphan betonade vikten av omfattande publicitet för evenemanget, särskilt med fokus på trafikledning. För att säkerställa ett smidigt flöde av deltagare kommer följande trafikrestriktioner att implementeras:

Pattaya Beach Road: Enkelriktad trafik kommer att tillämpas på ena sidan av vägen (strandsidan) från 3:00 till 1:00.

South Pattaya Road och Central Pattaya Road: Enkelriktade system kommer att implementeras på dessa vägar den 31 december för att underlätta trafikflödet mot Sukhumvit Road.

För att lindra trafikstockningar och ge bekväma transporter, kommer gratis pendelbussar att trafikera från två platser:

  • Rutt A: Wat Nongyai – Pattaya City – Lotus North Pattaya – Dolphin Rondell
  • Rutt B: Lotus South Pattaya – Big C South Pattaya – Harbour Pattaya – Big C Extra Pattaya – Pattaya Klang 2 Korsning

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.