Bangkoks polis genomför sökningar på nöjesställen, upprätthåller strängare regler

Bangkok—

Kl. 8 den 00 december 14, Pol. Överste Suradet Chatthai, chefen för Taopoons polisstation och relevanta myndigheter genomförde en sökoperation på nöjesställen på Tao Poon Market, Bang Sue, Bangkok.

Pol. Överste Suradet avslöjade offentligt att sökoperationen beordrades av den thailändska regeringens policy och den kungliga thailändska polisens kontor. Ordern var att strikt förhindra och undertrycka kränkningarna av att bära skjutvapen och sälja olagliga ämnen.

Vidare har Pol. Överste Suradet betonade att besökare måste bära sina original-ID-kort när de använder nöjesställen. Poliserna kan be om att få verifiera identifiering via applikationer som Thai ID och DLT QR-licens.

Varje besökare måste genomsökas efter illegala skjutvapen och underhållningstjänsteleverantörerna är förbjudna att sälja alkoholhaltiga drycker utöver föreskrivna lagliga tider och tillåta e-cigaretter, anmärkte Pol. Överste Suradet.

Dessutom kan minderåriga under 20 år inte komma in i anläggningarna under några förhållanden och nöjesställena måste stänga klockan 4:00, avslutade Pol. Överste Suradet.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.