Songkhla distriktsborgmästare mördad, polisen undersöker professionell hitman i mordfall

Songkhla—

Klockan 9:00, den 14 december 2023, fick Huai Pling-poliser en mordrapport angående Adul Khan, en 58-årig borgmästare i Tha Muang Subdistrict, i Thepha, Songkhla.

Huai Pling-poliser och relevanta tjänstemän utförde en fältinspektion klockan 10:00 den 15 december, då området rapporterades som en farlig zon i södra Thailand, och förhörde ett oidentifierat vittne.

Under händelsen var borgmästaren nere medan en oidentifierad misstänkt påstås ha skjutit 7 till 8 kulor mot borgmästaren innan han flydde, sa det oidentifierade vittnet till polisen.

Inledningsvis spekulerade polisen att händelsen gällde lokalpolitik och byggföretag. Dessutom ska det ha funnits ett legitimt dödshot mot offret tidigare då oidentifierade misstänkta satte eld på fyra av borgmästarens fordon den 15 oktober 2022.

Följaktligen undersökte poliserna lokala CCTV-bilder och samlade bevis på brottsplatsen för att spåra de misstänkta som var inblandade i fallet. Den misstänkte ska ha varit en professionell lönnmördare eftersom det inte fanns några kulgranater kvar på brottsplatsen, säger polisen.

Prenumerera
Kittisak Phalaharn
Kittisak har en passion för outgoing hur tufft det än blir, han kommer att resa med en äventyrlig stil. När det gäller hans intressen för fantasy är detektivgenrer i romaner och sportvetenskapliga böcker delar av hans själ. Han arbetar för Pattaya News som den senaste skribenten.